Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

19. 02. 2024 • Ze světa gastra

4 způsoby, jak přizpůsobit restaurační byznys budoucnosti

Restaurace je služba, kde je každodenním chlebem pot, slzy, křik, přesčasy a nově se k tomu přidávají i technologie. Zpráva společnosti Deloitte o budoucnosti restaurací předvídá rozsáhlé změny, které tento obor čekají, a to včetně digitálního tsunami a automatizace. Čím dříve se tomu všemu vaše restaurace přizpůsobí, tím lépe. Máme pro vás tipy, jak na to.

1. Zákazníci preferují přímé objednávky

Podle společnosti Deloitte se v roce 2023 40 % spotřebitelů rozhodlo objednat si jídlo přímo z webu restaurace oproti 13 %, kteří dali přednost aplikacím nebo webovým stránkám třetích stran.
Zákazníci chtějí, aby bylo jejich objednávání:

  • rychlé,
  • bezproblémové,
  • co nejjednodušší.

Tyto faktory přejí přímým objednávkám. Zjistěte, jak zavést online objednávání v restauraci a na co vše se připravit.


2. Poznejte své zákazníky lépe díky webu

Váš web v sobě ukrývá velký poklad v podobě uživatelských dat. Vyčíst z nich můžete více než vytížený číšník během objednávky u stolu.

Díky vestavěnému systému CRM získáte informace o tom, zda zákazník nakupuje poprvé, nebo po sté, co si objednává, jaké má preference u stolu, alergie a mnoho dalšího. S naším gastrobotem to jde jako po másle.

3. Menu prodává

I vy si restauraci vybíráte většinou podle toho, na co máte chuť. Na webu se jako na první věc podíváte na menu.

Menu má být:

  • jasné
  • graficky hezky zpracované,
  • přístupné.

Takže žádné nahrané pdf dokumenty, ale menu, ze kterého jde třeba i rovnou objednat. Díky umělé inteligenci také budete vědět, která jídla vedou u hostů v oblibě, jaké jsou jednotlivé náklady a které položky z menu vyhodit.

4. Automatizujte e-maily

Máte dost práce v kuchyni a na place. Potvrzení o rezervaci, účtenky, objednávky, storna a další e-maily nechte na automat.

Podívejte se na zoubek transakčním e-mailům, s online objednávkovým systémem od Adaptee Gastro budete mít automatizaci v malíčku.

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.