Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

01. 03. 2022 • Z naší IT kuchyně

Únorové novinky na menu Adaptee Gastro

Na zakončení měsíce únor jen tak nezapomeneme. Zkusme se soustředit na budoucnost. Například na blížící se sezonu zahrádek. Něco chystáme!


A něco, už nachystáno máme.


Uzávěrka je jednodušší

Z Terminálu tisknete nový typ uzávěrky. Ta je rozdělena podle stavů, ve kterých objednávky skončily (stornována, doručena, vyzvednuta). Zároveň je k dispozici rozdělení dle typu dopravy a typu platby. Ale stávající uzávěrka řidičů samozřejmě zůstává.

 

Vynovujeme Terminál

Hlavní novinkou verze 3.0.4 je vizuální upozornění na to, že aplikace nefunguje tak, jak má. Zjistíte například, že nemáte napojenou tiskárnu nebo vám chybí Google Services. A zároveň je to opět krok kupředu k lepší komunikaci s aplikací Caller.

 

Další platební brána – Apple Pay

 

Objednat na webu, běžet pro peněženku s kartou, přepsat všechny údaje, a ještě potvrdit bankovní aplikací. V průměru to zabere 4 a půl minuty. A to je čas, který zákazníci nechtějí trávit placením burgeru nebo pizzy. Jen díky naší platební bráně mohou vaši zákazníci nově platit nejen přes Google Pay, ale i přes Apple PayMáte o platební bránu zájem? Ozvěte se nám.


Důležité upozornění!

Upozorňujeme, že Terminál ve verzi 2.x.x a nižší nebudeme od 1. března 2022 podporovat. Doporučujeme tedy přejít na nejnovější verzi 3.0.4. Pro jistotu uvádíme, že nový Terminál nebude fungovat na Android verzi 5 a starší. Zároveň nejlepšího výkonu dosáhnete Android verzí 10 a novější.


Tipy a triky Adaptee Gastro

Jednoduše na akce!

Pokud plánujete marketingové akce, není nic jednoduššího, než je řešit přímo v Adaptee Gastro. Nastavit je můžete v CMS -> Marketing -> Kredity/ Kampaně/ Promo kódy. V rámci kampaní si také můžete nastavit tzv. Happy hours. Tedy akce, které jsou dostupné pouze v určité hodiny. 


Směle nastavujte:

- Slevu z objednávky při využití daného typu dopravy.
- Nejlevnější produkt zdarma.
- Vybraný produkt k objednávce zdarma.
- Produkt zdarma při zadání voucheru (promo kódu).
- Kredity.
- Promo kódy.


Mějte chytré vouchery

Smart Voucher je kompletní řešení pro správu voucherů. Nemusí se jednat o voucher jako takový, ale také o zážitek. Je to jednoduché.

Jak na to?
1. Stačí si zvolit hodnotu voucheru nebo cenu zážitku.
2. Vybrat design nebo zvolit svůj.
3. Vouchery lze prodávat online, i když máte zavřeno.
4. Jednoduše autorizujte voucher přes QR kód.
Více informací najdete na stránkách 
Smart Voucheru.


Podporovaná zařízení – Sunmi zařízení

Často dostáváme dotaz na hardware, který něco vydrží. Aby všechno fungovalo tak, jak má, doporučujeme Sunmi zařízení. To je totiž oproti klasické spotřební elektronice odolnější. Zároveň je na námi dodaném zařízení předinstalovaná aplikace Terminálu, která se automaticky po vydání nové verze aktualizuje. 

Už to bude!

Testujeme o sto šest

S vybranými zákazníky nyní intenzivně testujeme 

·       Digibon 

·       Propojení Woltu a Adaptee Gastro.

Co je Digibon? 
Obsluha, kuchař, řidič... Kolika místy u vás prochází objednávka? A kde sledujete její aktuální stav? Digibon je k tomu jako stvořený. Kuchaři, který se věnuje přípravě hamburgerů, můžete poslat pouze relevantní část objednávky. Další část připraví pizzař. A objednávku zkompletuje obsluha přidáním nápoje. Odpadá tak nutnost předávat si mezi sebou papírové bony. Vše totiž funguje elektronicky. Zároveň zákazník, který přišel osobně, na monitoru uvidí, jak na tom jeho objednávka je.

Spolupráce Woltu a Adaptee Gastro
Díky tomuto propojení už není nutné ručně objednávky přepisovat. Pokud zákazník objedná přes kurýrní službu Wolt, jednoduše se objednávka dostane až do Terminálu Adaptee Gastro. Další zrychlení práce z naší dílny.

Statistiky – Data jsou král

Brzy v CMS najdete detailní statistiky, ve kterých si budete moci filtrovat obraty, počty objednávek a prodaných produktů, řidiče, zákazníky apod. Máte se rozhodně na co těšit!

Aktuální verze aplikací

Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál a Driver? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.
Terminál — aktuální verze 3.0.4
Driver — aktuální verze 2.4.1

 

Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině:

 

 

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.