Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

27. 01. 2022 • Z naší IT kuchyně

Aktualizace Terminálu podrobně

Terminál 3. 0. 0. je tady. Vám a zákazníkovi přináší lepší přehled o stavu objednávky.



Video vám to vysvětlí:




Tohle se změnilo:


1. Víme o každém kroku

Práce s objednávkou už nekončí přijetím v Terminálu (tzn. obsluhou v restauraci), ale až jejím předáním zákazníkovi.


2. Jasný slovník

Ve stavu „Nová” se objednávka ocitne, jakmile ji dokončí zákazník. Pak přechází do stavu „V přípravě”Tam zůstává až do doby, pokud se s ní v restauraci pracuje, ať je to obsluha, kuchař nebo kurýr. Do „Archivu” patří,  až ji skutečně předáte. 


3. Změna způsobu platby

Pokud při převzetí zákazník zjistí, že nemá dostatečnou hotovost, typ platby jednoduše změníte. A to jak v Driverovi, tak v Terminálu. Tuto novinku určitě oceníte, pokud kontrolujete typy plateb při uzávěrce.


4. Doručení objednávky

Ne všechno je vždy zalité sluncem. Proto myslíme i na stavy, kdy se něco nepovede. V „Archivu” obsluha vidí objednávky, které jste doručili, ale i nedoručené nebo stornované. 


5. Automatické doručení

Pokud objednávku neoznačíte jako doručenou v Driverovi ani v Terminálu, objednávka se po nastaveném čase takto označí automaticky. Tento limit lze nastavit v rozsahu až dvanácti hodin. Při vytváření uzávěrky vás systém upozorní na objednávky, které zůstaly v přípravě.


6. Provázanost s dalšími aplikacemi

Díky této změně se nám otevřely dveře pro užší navázání dalších aplikací, jako je například Digibon nebo již nyní používaný Driver



Kdy a kde mohu Terminál stahovat?
Od úterý 18. ledna bude nejnovější verze 3.0.0 dostupná v Google Play, Dotykačka marketplace a na webu Adaptee Gastro. Uživatelům zařízení Sunmi se aktualizuje automaticky.


Důležité vědět:
Jakmile poprvé spustíte novou verzi, tak se celá vaše licence přepne do nového režimu. Proto, pokud byste měli aplikaci nainstalovanou na více zařízeních, tak tam, kde neaktualizujete, přestane systém korektně fungovat. Nezapomeňte prosím tedy informovat svůj personál. Automatické doručení, o kterém píšeme výše, bude standardně nastaveno u všech licencí na 12 hodin. Pokud budete chtít tento limit změnit, nastavení najdete v CMS, případně samozřejmě vyřešíte s naší podporou.

Chci zůstat u stávající verze.
Udržovat zároveň dvě aktuální verze je velice náročné. Proto jsme se rozhodli, že stávající Terminál nebudeme od 1. března 2022 podporovat. To nám uvolní ruce a my se můžeme věnovat dalšímu vývoji. Pro jistotu uvádíme, že nový Terminál nebude fungovat na Android verzi 5 a starší. Zároveň nejlepšího výkonu dosáhnete Android verzí 10 a novější.

Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině:


Nezapomeňte, že nasloucháme vašim připomínkám a námětům, nejlépe přes naši facebookovou skupinu Adaptee Gastro — novinky, tipy a triky.





Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.