Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

31. 01. 2024 • Z naší IT kuchyně

Lednový speciál: Začíná rok plný nadějí

Začíná další rok plný nadějí, příležitostí a nových začátků. Pro nás v Adaptee Gastro to bude rok, v průběhu kterého vám po dlouhých hodinách tvrdé práce, a nekonečném testování chceme představit novou verzi, které prozatím interně říkáme "VéDvojka". Přejeme, aby tento rok byl pro vás výjimečný a plný pozitivních změn.

Novinky Adaptee Gastro

1. Vklad do hotovostního automatu

Tato novinka potěší ty, kteří používají hotovostní automaty. Nově totiž můžete vkládat hotovost i mimo objednávky. Pokud tedy chce například řidič odevzdat svoji tržbu, stačí transakci zadat do terminálu a hotovostní automat si už peníze sám přepočítá. Zároveň transakci uvidíte i v CMS a na uzávěrce. Další krok k eliminaci chyb při počítání a vracení hotovosti.

2. Návštěva u zákazníka

Na podzim jsme byli navštívit majitele Pizza Vespa v Moravském Krumlově. Přinášíme vám rozhovor s panem Vespalcem a report z naší návštěvy.

Tipy a triky Adaptee Gastro

Promo kód

Vánoce, Velikonoce, Valentýn, svátky, narozeniny... Nebo jste dovezli jídlo studené a chcete se zákazníkovi omluvit? Je spousta příležitostí, kdy vygenerovat promo kód. A zákazníci ho jednoduše uplatní v košíku.
Proč promo kódy využívat?

- Jednorázové kódy i neomezený počet používání.
- Sleva částkou nebo v procentech.

- Časové omezení platnosti kódu.

Zóny rozvozu

 Volají vám zákazníci si tím, že na jejich adresu nedoručujete, ale k sousedovi vedle ano? Patrně máte špatně nastavené zóny rozvozu. Napravit to můžete v CMS a klidně si k ruce vezměte i návod.


Aktuální verze aplikací


Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál, Driver a Caller? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.


Když něco nefunguje tak, jak má, jsme tu pro vás.
podpora@adaptee.cz
+420 606 626 207

Nezapomeňte, že nasloucháme vašim připomínkám a námětům, nejlépe přes naši facebookovou skupinu Adaptee Gastro — novinky, tipy a triky.

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.