Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

01. 03. 2023 • Z naší IT kuchyně

Novinky z chytrého gastra v únoru

Dnes a denně slyšíme o tom, jak se zdražují téměř všechny vstupy napříč oblastmi. Gastroprovozy nevyjímaje. Proto je čím dál populárnější tzv. upcycling jídla. Co to je a jaké další novinky v gastru existují? Čtěte náš Adaptee Gastro zpravodaj.

Co je upcycling jídla

Kuchaři překonávají sami sebe, jak co nejkreativněji a nejchutněji využít to, co by dříve byl jen potravinový odpad. Populární je využití bramborových slupek na chipsy a z odkrojků zeleniny vyrobit ocet. Ty nejlepší recepty se rodí právě ve chvíli, kdy něco chybí, anebo přebývá.


A co vy, snažíte se také ve své provozovně vařit bez zbytků?

Nezapomeňte, že nasloucháme vašim připomínkám a námětům, nejlépe přes stránku napady.adaptee.cz.


Novinky z online objednávek 

Aplikace Caller

Dobrou zprávu máme pro ty, co přijímají objednávky také po telefonu. Na našem webu stahujte inovovanou aplikaci Caller. Díky propojení s aplikací Terminál je identifikace zákazníka rychlejší a obsluze ušetří čas při zadávání údajů. Pro správné fungování doporučujeme nainstalovat nejvyšší verzi Terminálu (3.7.1.). A abychom vám instalaci co nejvíce ulehčili, připravili jsme návod na instalaci Terminálu.

Tipy a triky Adaptee Gastro

1. Pojďte nám do toho kecat

Máte nápad na novou funkci nebo vylepšení té stávající? Tak sem s ním! Na stránce napady.adaptee.cz pište své náměty. Ostatní uživatelé k nim mohou psát komentáře a tím vlastně „hlasovat". Díky tomu budeme vědět, co ve vývoji upřednostnit, protože o to má zájem více zákazníků.

 

Nebojte se, nic se neztratí. Stránka je udělaná tak, aby se nápady udržovaly ve stavech, v jakých se nápad nachází atd. Pokud tedy budete mít námět, budeme rádi, pokud nám ho napíšete na napady.adaptee.cz.

2. Nastavení zón rozvozu
Volají vám zákazníci si tím, že na jejich adresu nedoručujete, ale k sousedovi vedle ano? Patrně máte špatně nastavené zóny rozvozu. Napravit to můžete v CMS a klidně si k ruce vezměte i návod, jak správně nastavit zóny rozvozu.


3. SEO – Zobrazujte se ve vyhledávačích výše

Víte, že i s Adaptee Gastro můžete optimalizovat objednávkový web pro vyhledávače? V CMS-> Marketing-> SEO si můžete sami nastavit titulek, popis a klíčová slova, pod kterými zákazníci mohou váš objednávkový web ve vyhledávačích najít.


VŠECHNY NÁVODY


Připravujeme v chytrých online objednávkách

Gastrobot – revoluce v gastronomii

Už jenom pár dní nás dělí od spuštění robota s umělou inteligencí. Zaměstnance, který pro vás bude pracovat 24/7 a ještě zadarmo. Těšíte se? Tak kontrolujte e-mail.


Aktuální verze aplikací

Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál a Driver? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.



Když něco nefunguje tak, jak má, jsme tu pro vás.
[email protected]
+420 606 626 207


A pokud máte námět na novou funkci, navštivte naši stránku s nápady, kde si je budeme číst a třídit.
napady.adaptee.cz










Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.