Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

08. 11. 2021

Z Adaptee kuchyně: Říjnové události

Digitalizujeme gastro! Neustále vylepšujeme naši aplikaci a zjednodušujeme vám podnikání. Zkuste se podívat na naše digitální vouchery.


Změňte typ platby v aplikaci Driver kdykoliv


Ve verzi 2.3.0 aplikace Driver nyní může řidič operativně měnit způsob platby. Známe to, zákazník u online objednávky napíše, že bude platit cash, ale pak si to rozmyslí. Řidič už nyní platbu může změnit na místě.  Při předání tržeb tak odpadá detektivní práce, proč nesedí uzávěrka.

Návod na změnu platby najdete tady. 


Jsme v tom s Google a Apple pay


Naše nově implementovaná platební brána podporuje Apple pay i Google pay. Brzy přidáme další funkce, jako je zapamatování karty, režim předautorizací a možnost refundace přímo z CMS. Již nyní pohodlně vidíte přímo u objednávky, zda již byla proplacena vyúčtováním.

Changelog na hlavní stránce


Novinky v dashbourdu- changelog nyní najdete i na hlavní stránce v CMS. Věříme, že vám tak už nic z našich pravidelných novinek neuteče.





Tipy a triky Adaptee Gastro

Nevidíte novinky? Aktualizujte si aplikaci
Často se ptáte, jak je možné, že ve své aplikaci nevidíte novinky, o kterých jsme vás již informovali. Většinou nemáte nainstalovanou její nejnovější verzi. V nastavení Google play je třeba nastavit, aby se aktualizace aplikace nainstalovaly automaticky nebo zkusit vynutit aktualizaci navštívením Google play, nebo
stáhnout aktuální instalační APK. Jakou verzi apikace máte, najdete v menu Nastavení.


Nefunguje? Zkuste smazat data
Tohle jsme už všichni zažili. Člověk volá na IT oddělení, že mu nefunguje počítač/ telefon/ tiskárna/ kopírka. A z druhého konce se jako první zeptají, jestli jste vyzkoušeli zařízení restartovat. I my občas máme radu, která dělá divy. Doporučujeme vymazat data aplikace. V Nastavení tabletu najeďte do Aplikací a vyhledejte AG Terminál. Následně klikněte na vymazat data. Každá verze Android má však tlačítka jinak nazvaná. Poté je potřeba se do aplikace znovu přihlásit a spárovat tiskárnu.


Řekněte ANO digitálním voucherům
Jak řešíte vouchery u vás v podniku? Sháníte, kdo vám vytiskne kartičky, pak je zapisujete někam do sešitu a čekáte, až ji host přijde uplatnit, abyste si ji zase vyhledali v sešitu a odškrtli? Nebo je dokonce pravost voucheru "zaručena" orazítkováním?

A nevadí vašim hostům, že jej nemohou uplatnit přímo online na objednávkovém webu? A že nemáte pořádnou evidenci, kdo, co kdy uplatnil a jaké vouchery jsou platné a kolik jich vlastně ještě lítá po světě?





Stačí nám říct své ANO a vouchery se hned začnou prodávat přímo proklikem z vašeho webu. Zákazník si jej koupí online a hned dostane mailem jeho PDF podobu anebo mu jej pošleme jako fyzickou kartičku (a sám si ji zaplatí, vás to nestojí nic navíc).

A pokud chcete prodávat vouchery přímo u vás v provozovně, není problém, vyrobíme vám kartičky s již vygenerovanými kódy a voucher při prodeji jednoduše aktivujete. O další evidenci se už postará systém.

Jak to funguje, najdete v 
letáku zde.

Kontaktujte nás, je to strašně jednoduché, vouchery s vaším logem můžete mít už zítra online.
Nezapomeňte, že nasloucháme vašim připomínkám a námětům, nejlépe přes naši facebookovou skupinu Adaptee Gastro — novinky, tipy a triky.







Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.