Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

04. 05. 2023 • Z naší IT kuchyně

6 měsíců v online objednávání jídla

První polovina roku utekla jako voda. Zrekapitulujme si proto některé novinky, které jsme pro vás za posledních 6 měsíců připravili.


Co jsme za první polovinu roku zvládli?

Terminál

V lednu jsme vypustili zbrusu novou verzi Terminálu. Vlastně jsme ten původní od základu překopali. Díky tomu jsme si otevřeli dveře k vývoji dalších funkcí, například telefonické objednávky nebo upravené uzávěrky.


CMS – co se prodává nejvíce

Začínáte den s kávou a statistikami? Nový modul jste si oblíbili natolik, že se stal jedním z nejnavštěvovanějších vůbec. Nejčastěji hledáte obraty a neprodávanější produkt včetně přísad.

Online platby vedou

Hlad není ten správný důvod, proč rozbít prasátko. Proto se neustále zvyšuje počet online plateb. Celkově je každá třetí objednávka z Adaptee Gastro zaplacena kartou, přes Google Pay nebo Apple Pay. Platba přes Apple Pay se během krátké doby stala oblíbenější než Google Pay. A dokonce dá zákazník při online objednávce vyšší dýško než v hotovosti. 


Integrace

Řada z vás již používá napojení některé z integrací, které nabízíme. Novinkou je propojení s Woltem a přímá integrace s Dáme jídlo. Je jasné, že čím více integrací, tím rychlejší vyřízení objednávky. Pomůžete nám rozhodnout, zda se pustit do přímé integrace s WoltemPojďte o tom hlasovat!




Připravujeme


Nové uspořádání CMS

Vždy se snažíme, aby byla práce s Adaptee Gastro jednodušší. Nově pracujeme na zpřehlednění CMS. Jde o takový facelift, kdy moduly uspořádáme do logických celků a postupně k nim budeme pod "?" doplňovat nápovědy. Ty už nyní najdete u Provozních časů. Ale nelekejte se. Dopředu dáme vědět, aby vás změna nepřekvapila.

Aktuální verze aplikací

Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál a Driver? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.
Terminál — aktuální verze 3.5.1

Driver — aktuální verze 2.5.3


Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině:


 


Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.