Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

01. 12. 2022 • Z naší IT kuchyně

Listopadové menu Adaptee Gastro kuchyně

Věděli jste, že v zimních měsících se počet online objednávek zvyšuje o 13 %? A jedním z nejčastěji objednávaných jídel je polévka. Už naše babičky věděly, že polévka je grunt. Tak co, dáte si letos na zahřátí polévku nebo svetr navíc? Sepsali jsme pro vás sumář toho, co se u nás v listopadu událo a jedno z toho k tomu budete potřebovat, protože jsme fakt makali.

Novinky

Nezapomínejte na servisní poplatek od Dáme jídlo

V listopadu jsme zareagovali na novinku Dáme jídlo. Nově totiž účtuje koncovým zákazníkům ke každé objednávce servisní poplatek. Pokud váš kurýr doručuje objednávku Dáme jídlo, kterou chce zákazník platit hotově, musí od něj vybrat servisní poplatek 10 Kč.

A protože se vám snažíme práci ulehčit, udělali jsme následující úpravy:

· V nové verzi Adaptee Driver (2.6.0) se řidiči zobrazí upozornění, aby na poplatek nezapomněl.

· Zároveň jsme upravili uzávěrku, aby bylo zřejmé, kolik takových desetikorun bude při vyúčtování s Dáme jídlo strženo.

Na účtence z Adaptee Gastro poplatek nefiguruje. Dáme jídlo totiž posílá koncovému zákazníkovi účtenku do e-mailu.

Telefonická objednávka

O tom, že můžete v Terminálu používat Telefonickou objednávku, jsme vás už informovali v minulém newsletteru. Pokud neradi čtete návody (pro jistotu jsme ho stejně sepsali), koukněte na video, jak na telefonickou objednávku.



Tipy a triky Adaptee Gastro

Nová kuchařka

Sepsali jsme pro vás další kuchařku, včetně příkladů použití. Tentokrát na to, jak je v Adaptee Gastro možné časově omezit. Stahovat ji můžete tady. 

Přihlašovací údaje

Často se na podpoře opakuje otázka, kde najdete zapomenuté přihlašovací údaje do Terminálu. Ve vašem CMS--> na úvodní straně uprostřed najdete informace o licenci. 

Platební metody návazné na způsoby dopravy

Chcete, aby se na objednávkovém webu v košíku zobrazovaly platební metody podle způsobu doručení? Je to hračka. V CMS v levém menu klikněte na Objednávky--> Nastavení--> Doprava / Platba. A už se nestane, že bude chtít zákazník platit kartou, i když řidič terminál nevozí.


Připravujeme

Platební terminál

Nebude to dlouho trvat a v naší nabídce najdete platební terminál. Tedy neplést si ho s Terminálem objednávkovým. Kromě zajímavých finančních podmínek bude skvělé jeho přímé napojení. Takže už nebudete muset vyťukávat částku, ale sama se do něj pošle z Terminálu Adaptee Gastro.

Aktuální verze aplikací

Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál a Driver? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.
Terminál — aktuální verze 3.6.5
Driver — aktuální verze 2.6.0

Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině:






Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.