Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

06. 02. 2023 • Z naší IT kuchyně

Lednové novinky v Adaptee Gastro

První měsíc nového roku si lidé dávají předsevzetí a utahují opasky. Pro restaurace to znamená jedno z nejhorších období roku, co se tržeb týče. Aby se už takový leden neopakoval, připravujeme pro vás nástroj, díky kterému vyděláte více peněz, ušetříte náklady a zlepšíte vztahy se zákazníky. Zní to jako sen? Už brzy se stane realitou.

Novinky

Platební terminál od Adaptee Gastro

Adaptee Gastro už dávno není jenom objednávkový systém. V průběhu let jsme k němu přidávali další a další užitečné funkce, aby co nejvíce pomáhaly restauracím. Nyní jsme do našeho portfolia zařadili platební terminál. Naši zákazníci ho mohou získat za zajímavých finančních podmínek. Zároveň již brzy vypustíme jeho přímé napojení. Obsluha tak již nebude muset vyťukávat částku ručně. Pokud se chcete dozvědět podrobnosti, ozvěte se nám.


Tipy a triky Adaptee Gastro

Platební metody navázané na způsoby doručení

Chcete si nastavit, aby se u jednotlivých typů dopravy nabízely jen některé platební metody? V návodu najdete, jak na to. Eliminujete tak nedopatření při placení objednávky.

Promo kód: Na akce jednoduše

Vánoce, Velikonoce, Valentýn, svátky, narozeniny... Nebo jste dovezli jídlo studené a chcete se zákazníkovi omluvit? Je spousta příležitostí, kdy vygenerovat promo kód. A zákazníci ho jednoduše uplatní v košíku.

Proč promo kódy využívat?

· Jednorázové kódy i neomezený počet používání.

· Sleva částkou nebo v procentech.

Časové omezení platnosti kódu.


Připravujeme
Aplikace Caller – jednodušší objednávání po telefonu

Již brzy budete moci stahovat zcela novou aplikaci Caller. Ta je totiž skvělým pomocníkem těm restauracím, které přijímají objednávky také po telefonu. Díky propojení s aplikací Terminál je identifikace zákazníka rychlejší a obsluze ušetří čas při zadávání údajů.

Aktuální verze aplikací

Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál a Driver? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.

Terminál — aktuální verze 3.7.0
Driver — aktuální verze 2.6.0

Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině:

Přidat se do skupiny Adaptee Gastro na Facebooku


Když něco nefunguje, jak má, jsme tu pro vás.

[email protected]
+420 606 626 207

A pokud máte námět na novou funkci, navštivte naši stránku s nápady, kde si je budeme číst a třídit.

napady.adaptee.cz






Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.