Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

02. 06. 2023 • Z naší IT kuchyně

Červnový speciál: Vytěžte ze zahrádek to nejlepší

Poslední týden nás konečně přivítalo teplé a slunečné počasí. S tím přichází také začátek sezóny otevřených zahrádek a kiosků. Přinášíme vám proto několik užitečných rad a tipů, jak z tohoto období dostat to nejlepší.


Tipy a triky Adaptee Gastro

1. Nastavte si rozvozové zóny na letní sezonu
 

V letní sezóně si lidé rádi objednávají jídlo do parku nebo na koupaliště. Někteří z vás si proto mění nastavení rozvozových zón. V CMS si můžete zóny vytvořit ručně, nebo je systém navrhne za vás.
V každé zóně si podle potřeby nastavíte cenu dopravy, od jaké hodnoty objednávky vozíte zdarma, případně i navýšíte garantovanou dobu dodání. Zároveň můžete zónu omezit pouze pro telefonické objednávky.


2. QR menu odlehčí obsluze

Zákazník se usadí u stolu, načte QR kód přes mobilní telefon, zobrazí si menu a obsluha už nemusí zákazníkovi nosit jídelní lístek. Odpadá také častý problém, že obsluha odnese lístky, ale zákazník má chuť ještě na „něco malého". Zároveň je menu vždy aktuální, protože si data bere přímo z objednávkového webu. Podrobně jsme se rozepsali do návodu, jak na QR menu.


3. Zkuste minipokladnu do ruky

 

Potřebujete evidovat prodej piva do kelímku nebo prodej zmrzliny? Nebo jen zkrátka nechcete pořizovat velké pokladní řešení? Díky naší minipokladně můžete mít všechno přímo v Terminálu. Obsluha se nemusí učit pracovat v žádném dalším systému a veškeré informace máte na jednom místě. Online objednávky, telefonické objednávky i objednávky na baru nebo u stolu jednoduše zadáte do systému. A samozřejmě máme i návod, jak na miniPOS.


Aktuální verze aplikací


Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál, Driver a Caller? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.



Když něco nefunguje tak, jak má, jsme tu pro vás.
podpora@adaptee.cz
+420 606 626 207


A pokud máte námět na novou funkci, navštivte naši stránku s nápady, kde si je budeme číst a třídit.
napady.adaptee.cz

Nezapomeňte, že nasloucháme vašim připomínkám a námětům, nejlépe přes naši facebookovou skupinu Adaptee Gastro — novinky, tipy a triky.


Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.