Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

27. 07. 2023 • Z naší IT kuchyně

Konec papírových bonů, přichází Digibon

Digibon neboli kitchendesk je naše staronová aplikace, kterou stále vylepšujeme ve spolupráci s našimi vybranými zákazníky. Zapomeňte na lístečky, co se povalují na baru, v kuchyni, a nakonec i u rozvozu. S naším Digibonem máte vše na jednom místě. Už nyní jej testují vybraní zákazníci a během podzimu spouštíme ostrý provoz.

Co je Digibon

Doplňková aplikace Digibon nahrazuje klasické bony v podobě papírových účtenek a pomáhá sledovat aktuální stav objednávek.

Digibon je napojený na Terminál, ze kterého si vytahá všechna potřebná data. Na Digibonu najdete:

       Zdroj objednávky (např. Wolt)

       Informace o objednávce

       Stav přípravy

       Adresu pro doručení

       Archivace doručených objednávek

Jak Digibon funguje: Konec houkání po kuchyni

Digibon má všem v zákulisí objednávky pomoct rychle se zorientovat, a to bez houkání, že pizza na čtyřku je hotová. Vše je zobrazeno přehledně na malých obrazovkách.

Jakmile obsluha v terminálu potvrdí objednávku, tak si aplikace Digibon automaticky vygeneruje (podle vašeho nastavení) úkoly pro jednotlivá stanoviště v kuchyni. Znamená to, že pizzař ví, jakou pizzu má připravovat a pod čarou se mu také zobrazí, co vše je součástí objednávky, například hamburger. Grill master zase vidí na Digibonu přípravu hamburgeru a pizzu má pod čarou.

Když pizzu a hamburger připraví, označí je v Digibonu za hotové a obsluha na své obrazovce zase vidí, že si může přijít pro objednávku. Pokud se jedná o rozvoz, řidiči si ji může zařadit do rozvozu a počítat s ní.

Digibon jako informace i pro zákazníky

A pokud budete chtít, může to, jak kmitáte na objednávce vidět i zákazník. Určitě to znáte z větších fast foodových provozů, už brzy třeba i u vás.


Před bar postačí instalovat informační obrazovku a zákazník se už nebude muset každou chvíli ptát, jestli ta jeho objednávka náhodou není připravena.

Přes léto tedy ještě pár detailů vypilujeme a na podzim bude Digibon připravený bojovat ze lepší gastro.


Podrobný návod, jak začít používat Digibon, si přečtete ale už nyní.

 

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.