Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

09. 10. 2018 • Z naší IT kuchyně

Proč není objednávkový systém jen „e-shop s jídlem“?

Celá řada našich zákazníků k nám přichází s tím, že do této chvíle řešili objednávky ve své restauraci nějakým e-shopovým řešením a že jim to vlastně připadalo v pohodě do doby, než jsme jim ukázali, jaké všechny procesy je potřeba mít zvládnuté. Pak si uvědomili, že objednávání jídla a vše s tím související je opravdu o něčem jiném.

Suroviny navíc... objednat, neobjednat

Jeden ze základních předpokladů při objednávání většiny jídel... u svíčkové na smetaně to asi úplně nevyužijete, ale typicky pizza je skládačka. Margherita s přidanou šunkou? Okraje potřít česnekem nebo bylinkami? Toto určitě v jakémkoli e-shopu nezvládnete. Zákazník je ale zvyklý si pár věcí upravit a ještě u vás může díky možnosti surovin navíc nechat pár korun navíc.

Doručit hned... anebo raději v šest večer

Jak zákazníkovi nabídnout možnost výběru okamžitého doručení nebo na konkrétní čas a ještě to moci rychle od pizza pece ovlivňovat? Zákazník potřebuje informaci, kdy mu můžete jídlo vyrobit a doručit. V Adaptee Gastro s tímto vším počítáme - systém si nastavíte buď do režimu "co nejdříve" a uvedete kolik minut tato hodnota znamená anebo si zákazník objedná na konkrétní čas. Jak ale zákazník zjistí, že jídlo opravdu bude? K tomuto máme náš vychytaný objednávkový terminál. Z něj po potvrzení rychlostí blesku zákazníkovi jde SMS, e-mail anebo informace přímo na web, zda a kdy jídlo bude.

Máme novou objednávku, co teď s ní?

Začíná to tím, že zákazník potřebuje mít informaci o tom, zda jídlo bude a kdy. Ale jak vytisknete bon pro výrobu? Laserová tiskárna na formát A4 jednak není skladná, ani rychlá a pár takových objednávek zabere na pizza stole víc místa, než myslíte. V Adaptee Gastro jsme nad touto důležitou součástí přemýšleli intenzivně a výsledkem je přehledný bon jednak pro výrobu, kde jsou zvýrazněny všechny pro ni potřebné informace a další bon máme pro rozvoz, kde zase zvýrazňujeme informace pro řidiče. Vše je přehledné vytisknuté z malé POS tiskárny na termokotouček. Takže rychlé a skladné.

Rozvážíme vlastně jen v části města, a to ještě za různé ceny rozvozu

Určitě jedna z nejzásadnějších funkcí. Rozvážíte ve více oblastech ve městě, do každé oblasti navíc za jiných podmínek - někam zdarma, někam za poplatek. Jak by obsluha rychle určila, do jaké oblasti při hodnotě objednávky ulice, kam si zákazník objednal, patří? Adaptee Gastro toto vše umí pohlídat automaticky - nejprve nadefinujete (vlastně nakreslíte) oblast, stanovíte minimální částky rozvozu a jeho cenu. Zákazník potom při objednávce napíše ulici, kde bydlí (systém mu ji velmi rychle napoví) a ihned je automaticky spočítána cena rozvozu anebo je zákazník informován o tom, že na jeho adresu nevozíte.

Co dalšího ještě neumí obyčejný e-shop?

Třeba různé provozní doby - klidně můžete mít jinou provozní dobu podniku, jinou dobu pro osobní odběr a jinou dobu pro rozvoz. Vše si v Adaptee Gastro nastavíte a ohlídá za vás. Určitě nemá seznam alergenů, nemá různé možnosti označování jídel, jako jsou bezlepkové, pikantní atd. Aby se celý ekosystém objednání jídla z vaší restaurace uzavřel, máte k dispozici aplikaci Adaptee Gastro Driver, která slouží jako elektronická knížka rozvozů pro řidiče, ale taky ukazuje zákazníkovi polohu jeho objednávky a notifikuje pomocí SMS, že se jeho jídlo blíží. Další výhodou je i tracking vozidla, který můžete používat jako knihu jízd.

Výhod a rozdílů je ještě mnohem mnohem více. Adaptee Gastro tvoříme s ohledem na všechny požadavky našeho "laboratorního" provozu, ale i díky našim zákazníkům, kteří nás inspirují s novými funkcemi a vylepšeními. Za jeden měsíc připravíme průměrně 5 nových drobnějších či více složitějších funkcí.

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.