Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

09. 09. 2021

Z Adaptee kuchyně: Srpnové novinky v online objednávání

U nás se nelelkovalo ani v srpnu. Připřavili jsme pro vás několik vychytávek a nezapomeňte, že vašim připomínkám a námětům nasloucháme.

Novinka v aplikaci Driver


V aplikaci Driver můžete nyní do aktuálního rozvozu přidat další objednávky. Pokud tedy jede řidič kolem restaurace, nemusí mít ukončen rozvoz, ale i přesto může cestou nabrat objednávky, které poveze stejným směrem. Máme i návod. A logistika je zase o trochu jednodušší.


Pre slovenských zákazníkov – viac adries


Nezabúdame ani na našich bratov. Online objednávky jedál sú opäť o čosi viac užívateľsky prívetivejšie. Našeptávač adries, ktorý používame na Slovensku, denne pracuje na tom, aby z registru doplnil nové ulice a adresy. Už sa tak zákazníkom pri objednaní nestane, že svoju adresu nenájdu a budú ju musieť dopisovať ručne do poznámky. Zároveň už funguje aj filter adries v zónach rozvozu.

Tipy a triky Adaptee Gastro, které vám pomůžou v byznysu


Jak zapnout zvukové upozornění
Směny se v restauraci střídají a ne každý člen personálu zná Terminál jako své boty. Často tak řešíme na technické podpoře dotazy ohledně zvukového upozornění na novou objednávku. To si jednoduše nastavíte v pravém menu terminálu: Nastavení -> Další nastavení -> Zvukové upozornění na novou objednávku.


• Fotka prodává
 Nepodceňujte fotky a už vůbec ne jejich kvalitu. Vizuální stránka nabídky je velmi důležitá, proto fotka od profíka udělá velkou parádu oproti narychlo foceným jídlům mobilem. Inspiraci, jak to dělat správně, najdete třeba na Zeke sushi.


Drobná úprava pro zákazníky s integrací na Dotykačku

Nově se budou online platby kartou zobrazovat jako "bankovní převod". Je to z toho důvodu, že Dotykačka nemá rozlišení na online karty/platební karty, proto bylo vyúčtování nepřehledné.


Tohleto shrnutí dostáváte taky v našich pravidelních newslettrech. Nechodí vám? Zkuste se přihlásit přes tento link a svět bude opět v pořádku.


Co chystáme: už se to vaří


Brzy dokončíme integraci s pokladním systémem Storyous


Digibon neboli kitchendesk - již nyní jej testují vybraní zákazníci a během podzimu jej pustíme do ostrého provozu; s digibonem vypustíme do světa i zcela přepracovaný Terminál s pořádnou porcí nových funkcí a uživatelských úprav


• Detailní rozpad uzávěrky, který už nyní najdete v administraci, brzy najdete i v Terminálu

Nový hardware v naší nabídce


• Zařazujeme do naší nabídky hardware od značky Sunmi. Jedná se o zajímavá zařízení all in one (tzn. "tablet" s integrovanou tiskárnou), ale i samotné tiskárny a další terminály. Hardware vám brzy představíme v samostatném newsletteru. Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině Adaptee Gastro - novinky, tipy a triky.

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.