Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

01. 09. 2022 • Z naší IT kuchyně

Adaptee Gastro kuchyně v srpnu

Chystáte se otevřít aktovky svých dětí a už teď se děsíte, že v nich najdete starou svačinu? S dezinfekcí vám sice nepomůžeme. Ale určitě vás dobře naladí čtení o chystaných novinkách, které vypustíme po prázdninách


Novinky

Chystáme aktualizaci terminálu

Brzy vydáme větší aktualizaci aplikace Terminál. Přes léto jsme zapracovali připomínky a úpravy hlavně v oblasti pokladní a telefonické objednávky. Také jsme se zaměřili na vylepšení uživatelského rozhraní.


Administrace o krok lepší

Blíží se vypuštění úprav v zobrazení administrace. Provedli jsme zjednodušení struktury menu a přidali spoustu praktických funkcí na úvodní dashboard.


Výpisy k online transakcím v excelu

Každý měsíc od nás v excelu obdržíte i výpis všech online transakcí za celý měsíc. Vaše účetní tak nebude muset dělat součty z PDF výpisů, ale stačí jí jen jeden souhrnný výpis, se kterým bude práce jednoduchší. Součástí bude i rozpis souhrnných plateb, které jsme vám v daném měsíci poslali.


Tipy a triky Adaptee Gastro

Částka do dopravy zdarma

Funkce, kterou si nastavíte přímo v zónách rozvozu, zobrazuje chybějící částku k dopravě zdarma. Zároveň se dynamicky mění podle toho, jak zákazník nakupuje. A tím ho motivuje k vyššímu nákupu. 


GDPR v SMS: Na toto si dejte pozor

Posílání obchodních sdělení formou SMS je čím dál oblíbenější. Víte ale, na co si dát pozor, abyste nedostali pokutu?
1. SMS musí být zřetelně označena jako obchodní sdělení. Na začátku stačí uvést „OS:".
2. Obchodní sdělení musí obsahovat i obchodním název společnosti, která SMS rozesílá.

3. Pro odhlášení z odběru už nestačí pouze odkaz, kde je možné akci provést. Nyní už musíte uvádět telefonní číslo, na které je možné zdarma zavolat nebo napsat a odhlásit se.
Více se dozvíte 
o GDPR a SMS.


Nápovědy na novém místě

Zákazníci, kteří jsou s námi už nějaký čas, byli zvyklí, že nápovědy najdou přímo v CMS. Návody a nápovědy hledejte už pouze tady. Postupně budeme do CMS přidávat odkazy na nápovědy, aby bylo hledání jednodušší.



Aktuální verze aplikací

Jste si jisti, že máte aktuální verze aplikací Terminál a Driver? Jedině tak máte zajištěné všechny nové funkce a opravené zjištěné chyby.
Terminál — aktuální verze 3.5.1

Driver — aktuální verze 2.5.4 Všec


Tuto a spoustu dalších novinek, včetně zkušeností od ostatních uživatelů Adaptee Gastro, vždy najdete v naší facebookové skupině:








 


Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.