Zavoláme vám!

Zavoláme vám zpět a rádi se s vámi pobavíme o možnostech Adaptee Gastro.

Vouchery od Adaptee Gastro
30. 11. 2021 • Z naší IT kuchyně

Chytré vouchery pro všechny: Dost bylo papírování, digitalizujte

S blížícími se Vánoci stoupá zájem o dárkové poukázky, někde i o 100 až 200 %. Pokud je nemáte, ztrácíte. Že dopisování a dohadovaní se zákazníkem bývá zdlouhavé? Zjednodušte si to.


Chce to na sumu, na službu, stačí do e-mailu, přijde si to vyzvednout? Jak zjistím, že byl voucher už uplatněn? Nedojde k duplicitě a neprodělám na tom? Spoustu otázek, a hlavně vašeho času. Pošlete ho k nám! Vyřešíme to za vás a vy na tom ještě vyděláte.

Řekněte „Pápá“ administraci

Je to jednoduché. Ať už jste majitel restaurace, kadeřnice či cestovní kancelář, zkrátka provozovatel jakékoliv služby, zájemce odkážete na svůj profil na smartvoucher.cz Tam si zákazník vybere z vámi nabízených služeb, peněžních hodnot a zvolí, jestli mu stačí dárkový poukaz do e-mailu, anebo chce poslat poštou kartičku.

Prodej, výroba, zaslání, správa a validace voucherů – to všechno uděláme za vás. Chce zákazník krásnou kartičku s vaším logem? Může být, ale připlatí si za ni on. My poukaz vyrobíme a do dvou dnů pošleme.

JASNÁ CENA
Chceme jenom nízkou provizi z prodaných voucherů. Nic víc. Odpadají transakční poplatky pro platební brány a další služby okolo.

LOCKDOWN VÁS NEZASTAVÍ
Jste restaurace a myslíte si, že vás opět vláda zavře? Pokud s Adapatee Gastro jedete v online objednávkovém systému, může zákazník uplatnit smartvoucher při své online objednávce!

Konec falšování voucherů

Obyčejně administrace stojí a padá na papírovém sešitu s čísly dárkových voucherů, případně na jednoduché excelovské tabulce. Stává se ale, že personál ve shonu zapomene využití kartičky škrtnout, zapsat ...
Se smartvouchery vám to nehrozí. Ověřují se přes QR kód a hned se zapíšou do systému jako využité.
Pro představu, jak to vypadá:




Jakmile se přihlásíte do svého profilu vždy vidíte, kolik voucherů je ještě v oběhu a taky víte, kolika dárkovým poukázkám končí platnost.

Pojďte do toho s námi a zjistěte toho o smartvoucherech zjistíte více.

Připojte se ke stovkám spokojeným klientům

Získejte nejlepší tipy, novinky a lorem i psům do vašich schránek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.